Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

OCC te Waregem op 28/03/2010

Electra en Folie werden vroeg in de morgen klaar gemaakt om naar de eerste oefencross van het seizoen te trekken. Alsook Ines en Camille maakten hun paard klaar en vertrokken met vlinders in de buik richting Waregem.

De jonge paarden hebben een heel leerrijke dag achter de rug. Hun eerste dressuurproef was nog wat moeilijk, vooral met de binnenpiste hadden ze het moeilijk. Dit zorgde toch wel voor voldoende spanning om zowat in elke hoek een reden te vinden om weg te springen Het springen vlotte met beide paarden behoorlijk en toen was het zover, hun eerste sprongetjes in de vrije natuur.

Eerst was het voor hen niet zo duidelijk wat de bedoeling was, maar na enkele sprongen waren zowel Electra als Folie volledig vertrokken. Electra nam de afsprong met grote klasse en Folie had tegen het einde van het parkoer een mooi ontspannen ritme. Op de waterbak is er wel nog wat werk aan de winkel, maar mijns inziens hadden beide paarden mentaal al genoeg verwerkt, dus besloot ik om het water te laten voor wat het was en thuis gewoon verder te werken zoals we bezig zijn. Mijn dag was in elk geval geslaagd en we hebben zin het komende seizoen.

Electra van de Bunte Z

 

 

Folie Fleur van de Vijvereecke

 

Ook Ines en Camille deden het super! Meer foto’s van hen kan je terugvinden onder hun resultaten.maart 28th, 2010 | Gepost door Brecht in Cross | Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *