Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Samen in balans: les 2

Vrijdag 15 april mocht ik Folie, Paddington, Withney en Vasco verwelkomen voor een volgende les ‘samen in balans’. We bouwden verder op de lessen waar we vorige keer geëindigd waren. De start bestond uit enkele ontspannende in-uitjes, het einde was een klein parcour waar er zonder zadel en op halster gereden werd. Het vertrouwen tussen paarden en ruiters groeide. Elke ruiter nam voor zichzelf enkele interessante leermomenten mee, en ik voor mezelf ook, want het is ongelooflijk te zien hoe fijn paarden reageren als alle steun van zadel en kopstuk wegvalt. Dat zorgt ervoor dat we terug tot het besef komen dat voelen iets is wat we veel te snel opzij schuiven. Volgende keer zorgen we voor wat foto’s.april 15th, 2011 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *