Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

CNC Waregem

02/06/2011 Ook deze keer mochten we terug met de zon richting volgende wedstrijd vertrekken. Dit keer was de plaats van afspraak het Bloso-centrum in Waregem. En terwijl Starlight en Ready thuis genoten van een welverdiende rust, werden Vasco en Electra geladen om daar resp. de B- en J-cross te rijden. Vrijdag 3 juni stond de dressuurproef en het springen gepland.

 

Zaterdag 4 juni de cross. Beiden liepen een ok-dressuurproef, Vasco 1 balk in het springen en Electra van de Bunte Z een foutloos springparcours. Ook de cross verliep voor beiden energiek maar gecontroleerd. Vasco kon zich al iets meer ontspannen en met een ruime galop nam hij de verschillende hindernissen op het cross/renparcours in Waregem. Foutloos kwamen we binnen. Electra liep op vleugels en heeft de neiging om de sprongen op te eten wat ik persoonlijk heel positief vind. Terug een foutloze rit met slechts enkele seconden tijdsoverschrijding. Ook dit keer alweer een mooie ervaring die bijkomt op het trainingschema en de wedstrijdervaring van de paarden. Op naar Arville, onze volgende plaats van afspraak met Ready to go in de CIC**, Vasco van de kempenhoeve in de L, Electra van de Bunte Z en Folie Fleur van Vijvereecke in de J! Ik wil ook via deze weg onze webmaster Geert Tresignie bedanken voor de snelle en mooie afwerking van onze website en het altijd snel on-line plaatsen van onze teksten en andere verzoeken wat niet altijd evident is.juni 2nd, 2011 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *