Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

OCC Ouwegem 03/07/2011

Op zondag 03 juli 2011 was het terug de beurt aan Starlight en Emiko. Fantastisch weer, mooi verzorgde organisatie en vooral leuk omdat we de kans hadden om in de voormiddag dressuur te rijden en in namiddag springen en cross. Zo hadden we toch ook de mogelijkheid om de dressuur meer voor te bereiden zoals het hoort. Het springen en de cross werd aaneensluitend gereden. Heel mooi parkoer met verzorgde hindernissen. Wel een wat moeilijke start voor jonge onervaren paarden en ruiters, maar mijn paarden hebben er toch veel geleerd. Starlight ziet soms nog wat spoken en Emiko neemt alles aan alsof ze doet het al jaren.juli 3rd, 2011 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *