Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Lachende gezichten en mooie resultaten in de CNC Brugge 2011.

Het week-end van 13 en 14 augustus 2011 was in onze agenda’s aangekruist als nationale wedstrijd te Brugge. Voor mij een week-end waar ik naar heb uitgekeken en dit niet alleen omdat ikzelf reed, maar vooral omdat veel van mijn leerlingen er aan de start kwamen en sommigen ervan voor de eerste keer in de reeks B.

Fantastisch! De passie die elk van deze mensen op hun eigen manier tonen en de voldoening die ze ervan hebben gekregen deed mij glimlachen en ik kan gerust stellen dat ik niet alleen blij ben over hun prestaties, maar ook trots ben op hun inzet, moed en volharding. Voor zij die de resultaten in details wensen te bekijken verwijs ik jullie door naar de website www.equibel.be . Want ik wens mij niet te verliezen in de details. Wel wil ik vernoemen dat ze allemaal op hun manier en naar eigen kunnen hun beste beentje voor hebben gezet. Ik heb dan ook deze mooie acties opgemerkt en stof tot werken mee gekregen voor de volgende. Ik kan niet wachten … En beelden zeggen soms inderdaad meer dan woorden en daarom verwen ik jullie met enkele prachtige beelden , vastgelegd door de mensen van STAL VAN EYCK, van Danny Dedobbeleere en Delice, Nicolas Thils en Folie Fleur van Vijvereecke, Ines Heim en Paddincton, Camille Buyck en Whitney en tenslotte mezelf en Liany (wij zagen dat het goed was.)

 

 

 

 

 augustus 15th, 2011 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *