Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Starlight maakt debuut op LRV-cross te Vollezele.

Op zondag 30/10/2011 kwam ik aan de start met Starlight in de mooi verzorgde LRV-cross te Vollezele. Ze heeft het fantastisch gedaan. Het wegparkoer kwam mij goed uit, want zo kreeg Star de kans om te wennen aan het terrein. Ze zouden dit meer moeten doen. Het terrein van de Congo-berg is niet van de makkelijkste, maar ze heeft alle sprongen voortreffelijk genomen. Het was een prachtige dag. Ook de leerling crossruiters kwamen aan de start over de verschillende reeksen en de beste prestatie werd genoteerd door Danny De Dobbelere. Hij ging nml. met de gouden plak naar huis in de reeks B. Proficiat aan hem en zijn prachtige merrie Delice. We kunnen zeker besluiten dat de LRV-cross een mooie afsluiter was van het wedstrijdseizoen 2011. Nu gaan we de winterwedstrijden gebruiken om de winter door te komen en ons voor te bereiden op 2012 … Be Prepared

 oktober 30th, 2011 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *