Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Douze van de 2 acres springt zich in de kijker

Afgelopen week-end was de binnenpiste van Stal Ceulemans gereserveerd voor de gretige 2-jarige paarden. Douze van de 2 acres hadden wij die morgen op de van geladen om ze in de springpiste voor te stellen aan de jury. Haar omloop ging niet onopgemerkt voorbij en eigenaar en omstaanders waren heel enthousiast. Douze heeft bewezen de juiste springtechnieken te bezitten, maar vooral ( en niet minder belangrijk) haar vele bloed op een juiste en ontspannen manier te gebruiken. Ze sprong geconcentreerd, natuurlijk, en met de juiste afwerking. Ze kreeg een goed resultaat van beide jury’s, maar moest op 1 puntje na de duimen leggen voor de grote finale te Mechelen. Het was leuk geweest, maar iedereen keerde naar huis met een goed gevoel. En dat is toch het belangrijkste in de paardensport. Op de foto zie je de kwaliteit van deze 2-jarige merrie in volle groei. Proficiat aan eigenaar Bart Vermeir en natuurlijk ook aan Douze van de 2 acres.december 7th, 2011 | Gepost door Brecht in Uncategorized

One ResponseLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *