Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Crosstraining op 04/03/2012 te Meer.

Zondag begon vroeg, eindigde laat. Het bleek een ideale dag te zijn, vol zon, behalve op het einde dan J  Maar een echte eventer laat zich niet van de wijs brengen door een paar (of meer) druppels.  In tegenstelling tot eerdere trainingen had ik gekozen om te werken in  kleine groepen van twee.  Dit stelde mij in staat om het tempo van de training wat hoger te leggen, individueler op de te verbeteren punten te werken en langer stil te staan bij knelpunten. Ik had een heel goed gevoel bij deze sessies en aanpak!  Op naar de volgende!   Enkele foto’s van een aantal van de deelnemers.  De volgende keer proberen we van iedereen een kiekje te hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 maart 4th, 2012 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *