Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Samen in Balans te Vollezele op 19/02

Ook dit jaar herhalen we het initiatief van vorig jaar. Nml. de lessenreeks samen in balans. De bedoeling van dit gebeuren is om in groep te werken naar een verbetering van onze positie in het algemeen, maar ook op de sprong. Eerder dit jaar hadden we in dit kader reeds twee zitlessen, maar vorig week-end trokken we naar het kasteeldomein “Steenhout” te vollezele om er een eerste crosstraining te doen. We werkten in twee groepen van vijf en er werd vooral aandacht besteed aan de technische zaken die in de cross voorkomen. Zoals smalle sprongen, het uitkijken in een coffin, … De omvang van de buitenpiste stelde ons in staat om een cross te simuleren en zo kregen paard en ruiter de kans om zichzelf op de aangereikte punten te verbeteren.

Een stralende voorjaarszon maakte het geheel compleet.

Een aantal foto’s:

 maart 26th, 2012 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *