Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Oefencross in Affligem 09 april 2012

Voor Wolkenprinz was het zijn debuut in de discipline eventing.  Voor de zeven-jarige dressuurgefokte ruin was het zeker niet slecht.  Integendeel, eens hij doorhad dat hij in open veld kon galopperen met zijn neus voor genoot hij echt van de rit en groeide zijn zelfvertrouwen met de meter.  Dat hij kan bewegen ziet elkeen vanaf de eerste seconde, maar in Affligem toonde hij ook dat hij over een goede sprong bezit.  Benieuwd wat dit paard ons in de toekomst nog laat zien.  Electra en Emiko gingen mee om nog een oefenrit te laten genieten als voorbereiding van het komende seizoen. Starlight kwam op maandag aan de start in de L-reeks van de LRV.  De dressuur nog onstuimig, maar in de cross konden we al praten van concentratie en dan valt alles op zijn plaats.  Fanny en Davina reden allebei foutloos in de 80cm, Veerle in de 90cm.  Ines, Camille en Danny trotseerden de regen op maandag in de L-reeks van de LRV.  Samen ploeteren en de tractor trok ons op het einde van het terrein.  Zalig toch die hobby.

 april 16th, 2012 | Gepost door Brecht in Cross | wedstrijden

One ResponseLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *