Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Interessant paard.

Chavannah, een vijfjarige merrie met veel mogelijkheden kwam ik tegen op mijn pad.  Dit vind ik een aanrader voor wie op zoek is naar een paard met veel mogelijkheden.  Dit vooral omdat dit paard correct en mooi beweegt, een goede sprong heeft en beschikt over veel werklust.  Ook heeft ze de looks en de maat van een sportpaard.  Het feit dat ze geboren is met 1 oog hindert mij niet.  Dit paard heeft naast deze “tekortoming” zoveel talenten dat ze dit snel doet vergeten.   Kortom:  een buitenkansje voor wie klaar is voor het echte werk.  Meer info en video vind je onder de rubriek: TE KOOP.mei 2nd, 2012 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *