Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Wandeling in Zwijnaarde 29/04/2012

Op 29 april trokken we naar de OCC te Zwijnaarde.  Dit met Crick Crack en Wolkenprinz.  Voor Crick crack (v. Crack C) was het zijn eerste keer op eventingwedstrijd, dus dit was best wel spannend.  Hij heeft zich voorbeeldig gedragen, want door de hevig regen van de de voorbije weken was de bodem heel slecht.  Wij hebben dan ook niet gecrost, maar gewandeld.  Het grootste deel van het parkoer legde ik in stap af en sommige hindernissen waren te springen. Die reden we dan vanuit draf aan.  Hetzelfde scenario voor Wolkenprinz.  Fanny en Nico hadden ook hun paarden mee maar hebben, omwille van de slechte bodem, enkel dressuur gereden.   Hopelijk wordt het snel beter weer en kunnen we binnenkort wel echt crossen.mei 2nd, 2012 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *