Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Succes, emoties en regen in Mont-le-Soie

Mont-le-Soie, iedereen had uitgekeken naar het week-end van 19-20 mei.  Een mooie wedstrijd gekoppeld aan plezier met familie en vrienden die samen dezelfde sport beoefenen.  Wat moet een mens nog meer hebben.  

Iedereen was dan ook gebrand om eraan te beginnen.  Dressuur, jumping, cross … alles door elkaar.  De occ liep cross en dressuur op dezelfde dag als CNC jumping en dressuur had.  Een pluim voor de organisatie om dit zo vlekkeloos in elkaar te verweven.  Ikzelf had 4 paarden mee en heb alles kunnen afwerken zoals het hoorde.

Crick crak liep zijn eerste OCC, en daarbij ook zijn eerste cross.  De meeste paarden lopen normaal een paar jumpings en dan eens een cross, maar bij hem kwam het dus andersom.  Hij sprong alles vlot en mooi alsof hij had dit al 10 maal gedaan.  Juist op het water wat aanmoediging nodig.  Crick crack V is gedoopt en we kunnen beginnen werken naar meer.  Het avontuur is begonnen.

Fanny reed Vasco ook heel knap foutloos rond in de 80.  dit zowel in jumping als cross.  Veerle eindigde 10 in de B met haar Reality.  Danny 15 in de L.  Ines kwam jammergenoeg ten val en ditmaal in de jumping.  Haar sterren staan haar niet goed gezind, maar ook voor haar zeg ik, de aanhouder wint dus … kop op. En dan hebben we de star of  the week-end nml.  Nicolas Thils en Folie Fleur.  Zij reden vastberaden naar de tweede plaats.  Reeds na de dressuur waren ze in de running voor een goede klassering.  8° plaats, de foutloze cross en foutloze jumping zorgden voor een tweede plaats op het podium.  Proficiat aan jullie beide.

Starlight reden we braaf maar in vertrouwen door alles heen.  Emiko heeft het voortreffelijk gedaan, we zitten nog niet altijd op dezelfde golflengte, maar dat is karakter dat zijn parten speelt en catagoriseer ik dus onder de noemer positief.  Electra reed reeds nette dressuur van 52,9, foutloze jumping en foutloze cross.  In de hagel, regen, donder en bliksem.  Om die laatste vier verschijnselen werd de cross kort na haar aankomst dan ook stopgezet en kon Emiko dus jammergenoeg niet meer aan de start komen in de onderdeel.  Jammer maar helaas niets aan te doen.

Geniet van de foto’s van bijna alle paarden en leerlingen.  Sommige combinatie ontbreken jammergenoeg omdat ik geen beeldmateriaal had.  Volgende keer dan 🙂 Ook bedankt aan oa Stal van Eyck voor het vastleggen van onze ritten.

vastberaden om foutloos te blijven, op weg naar tweede plaats

fannhy en vasco geconcentreerd tijdens dressuur

concentratie tijdens dressuur

danny en delice overwinnen met glans het water

 

Veerle en Realtiy hebben duidelijk de smaak te pakken

 

Genieten van het aankomend talent

 

in harmonie op de sprong na het water

 

ik ben nu toch al nat

 mei 22nd, 2012 | Gepost door Brecht in Uncategorized

3 ResponsesLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *