Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Plezier in Diepenbeek voor groot en klein.

Vorig week-end waren we op zaterdag van de partij om de occ in Diepenbeek te rijden.  Voor Jan De Schepper en Waikiki was het de eerst deelnamen in de discipline eventing en iedereen zag dat het goed was.  Fanny reed de  80 en eindigde 8°, Davina de 90 en leerde samen met Frele de greppels en afsprongen te overwinnen.  Ik had Wolkenprinz aan de start in de 80 en die had er meer dan zin in.  Het parkoer was leuk en ook leerrijk voor jonge paarden en ruiters.   In elk geval, het kort week-end Limburg heeft ons deugd gedaan.

Jan en Waikiki met klasse op weg naar hun eerste finish in het crossonderdeel

fanny galoppeert vastberaden naar laatste sprong

Ne mens is zoveel mooier als hij lacht ... duidelijk tevreden over het gebeuren.juli 13th, 2012 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *