Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

We zijn er bijna, we zijn halfweg …

Tijd voor de balans.  Wij zijn net terug van Genk, Camille van Hünxe (duitsland) en het seizoen is halfweg.   Genk kan teleurstellend genoemd worden.  We kwamen met drie aan de start.  Starlight deed haar halverwege de cross pijn en verloor daardoor vertrouwen.  Ik kon de cross wel uitrijden en finishen in vertrouwen, maar achteraf bleek ze toch een weigering te veel te hebben en werd dus uitgesloten. Danny en Davina zetten alles op alles, maar betalen momenteel de prijs van het leergeld.  Camille deed hetzelfde in Duitsland, maar bracht haar wedstrijd wel tot een goed einde en dat is, als je het mij vraagt, al heel wat.

En dan … de balans! We zijn halfweg en iedereen heeft zijn successen of moeilijkheden gekend.  Soms vergeten we in de moeilijke periode te denken aan toen het goed ging. En daarom heb ik alle gebeurtenissen en prestaties eens opgelijst. Het resultaat kan je zien. Zet de muziek hard en geniet van het resultaat.  Aan alle mensen van “the ready to go-academy” en aan elk paardenlievend persoon zeg ik:” Geniet van de eerlijkheid van de paarden, durf terugkomen en doen wat nodig is, ze zullen het appreciëren, keep up the good work!”  Bedankt aan iedereen voor de mooie momenten en ook aan Stal van Eyk, Simon Goorts , Sonja, Nico en Shauny voor het nemen van de meeste foto’s.

Dus of we nu met de bus, trein, vliegtuig of boot moeten gaan, we gaan er komen!!!

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal

 

 juli 25th, 2012 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *