Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

zon, fun en een heel mooi afgewerkte cross te … DEURLE

08 – 09/11, Deurle.  Op zaterdag reed ik de CNC reeks Lo met Electra en Emiko.  Zo kregen beide paarden de kans om een vertrouwensrit te maken.  Niet onbelangrijk gezien het feit dat alles toch snel gaat gaat voor deze beide paarden.   Ze reden allebei een mooie wedstrijd en telkens foutloos in de cross en jumping.  Emiko liet haar rijden en luisterde en Electra finishte mooi binnen tijd.  Electra eindigde op plaats 6 en Emiko op plaats 12.

Op zondag kwamen met met een trein combinaties aan de start in de OCC.  Starlight kreeg een 8° plaats in de reeks 90.  Goed voor een klassering.  Ines eindigde 1 plaats lager.  Ook deze 9° plaats was goed voor een goed gevulde prijzenzak.  Altijd leuk om in Deurle binnen de geklasseerden te eindigen.  Je krijgt er steeds een goedgevulde zak met vanalles en nog wat.  Wat in Deurle duidelijk werd was de progressie die iedereen aan het maken is. Dit kan je vooral zien aan oa. de derde plaats van Danny De dobbelere na de dressuur.  Ook Davina Decoster eindigde na dit onderdeel op plaats 4.  Zij kon ook foutloos crossen.  Dit was ook bijna het feit voor Jan De Schepper en Waikiki, was het niet dat ze op de 1 een iet wat ongelukkige weigering kregen aangerekend.  Voor de rest zonder kleerscheuren naar de Finish.  Shauny De Vos en Falco waren de debutanten van de groep.  Zowel voor amazone als pony een primeur.   Ze kwamen over de meet in een tijd die ver boven de ideale uitkwam, maar wel met een pony die iets had geleerd.  Danny, Veerle, Fanny, Els en Nico deden ook allemaal hun ding en gebruikten het parkoer van Deurle voluit om zo goed mogelijk te rijden.  Hier en daar nog wat haperingen, maar iedereen kwam ontspannen en vol vertrouwen over de finish.  En dit is toch het allerbelangrijkste als je een succesvolle crosscarrière voor je paard in gedachten hebt.

Ik laat jullie dan ook graag genieten van enkele foto’s van enkele amazones die zich blijkbaar als een vis in het water voelen op hun paard.

fanny en vasco, een mooie stijl op de uitsprong van tweede water

 

Ines en haar Paddy: in volle vaart door de watercombinatie, mooi!

 

Veerle en Reality, wet water deert ze niet, focus op de uitsprong!

 

 

 

 september 11th, 2012 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *