Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Ready To Go-Awards 2012.

Het was een avond waar naartoe werd geleefd. En dit bleek niet alleen door mezelf te zijn, want jullie talrijke opkomst en enthousiasme sprak boekdelen. Spannend. Nadat iedereen had genoten van een overheerlijke aperitiefbordje door Walter samengesteld, kon de “show” beginnen. 

En omdat beelden soms meer zeggen dan woorden, maakte ik een compilatie van de hoogtepunten van de avond.

Mooiste momenten Ready To Go Awards 2012

Leentje was de creator of love en zij slaagde er in om rond haar prachtig kunstwerk alle “liefde is” boodschappen van de avond te ordenen. Ik geef jullie een greep mee van de gedane vondsten …

Liefde is iets dat u levend doet voelen in de meest positieve zin / Liefde is … “size does not matter”, en dan heb ik het niet over de edele delen. / Liefde is verbondenheid / Liefde is wat je in de ogen van je paard kan aflezen/ Liefde is voor mij respect, waardering en voor iedereen het beste wensen/ liefde is dienstbaarheid dankbaarheid doorzetten / Liefde is samen helpen / Liefde is elkaar graag zien / Liefde is elkaars minpunten accepteren / liefde is niet meer op elkaars minpunten letten, liefde maakt blind / Liefde is respect hebben voor elkaar /Liefde is elkaar gelukkig maken, en dat ben ik / Liefde is knuffels geven / Liefde is vriendschap en respect / Liefde is nog steeds op zoek zijn naar de ware, maar optimistisch blijven / Liefde is geven en nemen/ Follow your dreams wherever it takes you / Ik kijk naar haar en telkens denk ik weer wat hou ik toch van haar / Liefde is de passie die je hebt delen met de mensen rond je mensen inspireren, onderdompelen, verrassen, meenemen, raken, … je hebt mij geraakt vanavond /Liefde is de ready to go van mijn liefje elke dag prikkelen / ….  (en er waren er nog heel veel meer

Het was een prachtige avond, ik gaf mij bloot, maar kreeg ongelooflijk veel terug. Bedankt allemaal.

 december 13th, 2012 | Gepost door Brecht in Uncategorized

2 ResponsesLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *