Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Niet alleen SGW, maar ook SGV!

2013 is nu echt wel officieel bezig. De kans is groot dat er reeds meerdere goede voornemens, samen met het afbreken van de kerstboom, werden weggeborgen tot volgend jaar. 🙂 Maar … Niet allemaal …

Wij gaan als groep niet alleen een jaar tegemoet vol SamenGestelde Wedstrijden, maar vooral een jaar waarin we Samen Grenzen Verleggen.We are … Ready To Go!

Deze website en bijhorend idee  is vooral ontstaan uit mijn passie voor het paard. Dit brengt heel veel mensen samen. Binnen mijn omgeving merk ik dat iedereen die paard rijdt dit doet met een bepaald doel. Het concrete streefdoel is van iedereen natuurlijk verschillend.  Samen zoeken we naar de best mogelijke manier van werken waar zowel ruiter als paard tevreden in zij en samen kunnen groeien. Benieuwd naar wat komen zal zetten wij onze schouders onder wat elkeen voor zich wil bereiken.

Zo zie je maar, het kan, Samen Grenzen Verleggen op de SameGestelde Wedstrijden!!!  Op de bijgevoegde kaart zie je welke persoonlijkheden gekozen hebben en Ready To Go zijn!

Magic can happen!januari 7th, 2013 | Gepost door Brecht in Uncategorized

One ResponseLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *