Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Laat het maar sneeuwen.

Zondag, 20/01/2013, ik stond op met grootse plannen.  Maar koning winter gooide roet, of liever sneeuw, in het eten.  Maar bleek dat ik daar ’s avonds echt geen spijt van heb gehad.  We hebben er samen met de kindjes, honden en paarden een heel leuke dag van gemaakt en we kregen het idee om van het prachtig landschap gebruik te maken om Ready nog eens de eer te geven die hem toekomt.  Hij ziet er goed uit envoelt zich ook goed. Op de video toont hij zijn beste kant aan jullie allemaal. We namen de dekens eens van de paarden en ze vonden het zalig om te rollen in de sneeuw, de kids gierden van het lachen met de slede en wij genoten van de tijd samen.  Zondagavond waren we het dus unaniem eens. we vinden het helemaal niet erg om een tijdje met emmers te zeulen om paarden water te geven, zolang we er samen maar het best van kunnen maken.

video: Ode aan Ready to Go 2013

Ode aan Ready To Go 2013

De andere paarden hadden ook dolle sneeuwpret.

Starlight doet de sneeuw hoog opstuiven

 

Vasco is de onschuld zelve, zo kennen we hem het beste 🙂

 

Electra blijft het liefste niet te lang met voeten in koude sneeuw

 

Folie denkt maar aan 1 ding, rollen rollen rollen, net zoals haar baas is ze gek van wintersport.Emico toon hoe het moet, rustig en verstandig door de wendig.

 

Goed ingeduffeld tegen de koude kunnen ze alles aan.lekker dicht bij elkaar is het warmer, en ze hebben gelijk.

 januari 21st, 2013 | Gepost door Brecht in Uncategorized

3 ResponsesLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *