Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Kitty springt zich met zwier terug de weide in …

Kitty, een 3-jarige merrie van Johny Heim, kwam begin vorige maand bij ons op stal om zadelmak te maken.  Ze heeft dit traject met glans doorstaan. Het is een plezier om met haar te werken, want ze is boordevol goede wil. Nu dat ze braaf de piste rondgaloppeert en zelf haar eerste hindernisje heeft overwonnen mag ze binnenkort terug naar de weide om er verder te kunnen groeien tot ze klaar is om de draad terug op te pikken. Het is altijd een uitdaging om jonge paarden zadelmak te maken, maar dit werk blijft veel voldoening geven.  Benieuwd wat de volgende in rij, Douze van de twee akkeren, zal ondernemen …

Op de foto zie je Kitty haar allereerste balkjes onder de man nemen.  Ze doet dit zoals ze al de rest heeft gedaan, niet teveel vragen stellen, gewoon doen 🙂

 april 18th, 2013 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *