Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

CNC Waregem, we keren tevreden terug.

Het was de eerste natinonale cross van dit seizoen.  Ik bracht er Electra en Emiko aan de start in de reeks M, maar ook Nicolas, Veerle, Fanny, Ines, Danny en Davina waagden hun kans op deze mooie wedstrijd.  En dit alles ging niet onopgemerkt voorbij.

Electra van de Bunte Z deed een mooie prestatie tussen de witte hekjes en dit was goed voor een vierde plaats. Een foutloze jumping binnen de tijd bracht ons naar een voorlopige eerste plaats.  De cross was heel leuk gebouwd en we verdedigden dan ook onze eerste plaats, maar we noteerden 0,9 tijdsfouten teveel waardoor we in het finale eindresultaat op de tweede plaats terechtkwamen. Electra liep een heel leuke wedstrijd en ik ben heel blij met deze bevestiging.

Emiko toonde zich ook van haar beste kant, dressuur zit in de stijgende lijn, haar jumping bleef ook foutloos en binnen tijd, maar in de cross bleken er wat twijfels op de coffin.

Danny Dedobbeleer bewees dat zijn vorm in het begin van het seizoen goed zat door zijn mooie merrie naar de vierde plaats te loodsen in de dressuur. Hij zette direct een mooie prestatie neer in de dressuur en zijn foutloze jumping en cross binnen tijd brachten hem op een mooie vierde plaats.

Fanny, Ines, Davina en Veerle reden in de B reeks een mooie wedstrijd. Niet allemaal zonder slag of stoot, maar 3 van de 4 behaalden na de jumping en dressuur wel een top tien plaats. De cross verliep vlot, al moesten er sommigen hier en daar wel nog een weigering noteren. Nico reed Folie mooi rond in de reeks L en wist foutloos te blijven in de jumping en cross.

We keerden dus meer dan tevreden terug en iedereen was blij dat die lange winter eindelijk voorbij is.

We keren tevreden terug, het was een pracht van een start ...april 24th, 2013 | Gepost door Brecht in Uncategorized

One ResponseLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *