Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

CIC* te Everswinkel, CCI* te Jardy,OCC te Brugge, de strijd om de ambiorix en balansles

Vandaag, 01/06/13, kan ik wel zeggen dat er de laatste maand heel wat gebeurd is. Op 03 mei trok ik met Electra naar Duitsland en Camille met Whitney naar Jardy. op 12/05 was er de OCC te Brugge,van 25-26 mei reden Danny, Nico en Ines de CNC te Tongeren en om de maand in schoonheid te eindigen was er op 31/05 een balansles te Lierde.

In Everswinkel, Duitsland, Kregen we tijdens de CIC* een mooie wedstrijd voorgeschoteld. Heel mooie omgeving met knappe crosscountry sprongen. Het mooie weer was ook van de partij en Electra liep een heel  mooie rit tot ik jammergenoeg tijdens de landing van de voorlaatste sprong slecht neerkwam en mijn middenhandbeentje brak. Ik reed de cross wel nog uit, maar het kwaad was geschiet. I guess it was my turn of bad luck. Ondertussen al 1 operatie en 4 weken gips verder. Het goede nieuw is dat het einde van de heling in zicht is. Heel veel woorden van dank aan iedereen die mij de laatste weken heeft geholpen met werk in de stallen, maar ook met de paarden.

Camille nam met haar paard Whitney deel aan de CCI* te Jardy. Daar werd een proef voor junioren ingericht in voorbereiding van het europees kampioenschap dat er plaats vind begin september dit jaar. Voor deze combinatie was dit de eerste grote wedstrijd van het seizoen en over het algemeen waren ze dan ook tevreden van hun prestatie.

12/05, heel wat ruiters van de RTG-Academy hebben de OCC te Brugge slim benut als een trainig. Voor Anke en Chavannah was het zelfs hun debuut. Iedereen had er lol.

Els en +Camelot worden zekerder en zekerder

Anke en Channah op hun allereerste cross

 De strijd op de galgenberg was dit jaar niet van de poes. Nico reed er Folie naar een vierde plaats in de reeks L. Voor Danny en Delice was een tweede plaats weggelegd. Er stond dit jaar een loodzware en selectieve cross, maar beide ruiters deden een prachtige job. Proficiat. Ines besloot er omwille van de slechte omstandigheden niet aan de start te komen. 

Nico en Folie in actie, jammer geen foto gevonden van Danny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En om de maand af te ronden trainden we de paarden en ruiters nogmaals in een groepsles waarin balans en evenwicht centraal staan. Op onderstaande link een video met een korte impressie.

kleine impressie van onze balanslessenjuni 2nd, 2013 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *