Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

CNC Diepenbeek, Fun in the Sun.

Om met de deur in huis te vallen, het was een heel mooie wedstrijd. Electra van de Bunte Z werd er 8ste en Emiko14° in de reeks M. De cross was naar mijn gevoel echt tof en wie zegt dat je in Diepenbeek niet kan galopperen heeft het volgens mij toch wel mis. De ruimte werd echt benut en het parkoer werd zodanig uitgestippeld dat de paarden toch wel op tempo gereden konden worden.  Beide paarden sprongen foutloos in de jumping en bleven ook zonder fouten in de cross. Met Emiko zocht ik voor de eerste maal een hoger tempo en ze bleef rustig en gehoorzaam. Van een doorbraak gesproken. Ik hoop dit te kunnen bevestigen op de volgende crossen, want ze heeft echt heel wat in haar mars.

Starlight liep na een lange tijd terug haar eerste wedstrijdje en ze heeft er blijkbaar wel haar zinnen opgezet. Ik kijk vol verlangen uit naar haar deelname volgend week-end in Genk reeks L

Nico reed met Folie een ongelooflijk sterke cross. Hij kon een ritme vinden waarin hij in staat was om elke hindernis op de juiste manier te overwinnen en toch binnen tijd te blijven. Heel mooi om te zien.

Fanny, Danny, Anke, Davina, Els en Veerle reden allemaal de occ. Dit liep voor de meeste zonder echt grote problemen, behalve dan voor Els. Zij kwam jammergenoeg ten val en brak haar hiel. Wij wensen haar heel veel beterschap.

Een aantal foto’s van Stal van Eyck tonen hoe leuk wij het hadden.  Bedankt voor de mooie foto’s.

Je kan zien dat het warm was 🙂

Deze keer mocht Emiko wel doorgalopperen 🙂

Op weg naar een foutloze rit op de ideale tijd.juli 17th, 2013 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *