Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Douze van de 2 acren: interessant paard.

Douze van de 2 acren, 4 jaar, is net door mezelf zadelmak gemaakt. Het is een paard die vanaf begin af aan mijn interesse had. Haar manier van lopen is altijd actief en ze heeft heel mooie bewegingen. Elke dag gaat ze ervoor.  Ze heeft een ruime sterke stap, draf is heel elegant en een heel goede bodembedekkende galop. Ze staat hoog in het bloed, maar is heel lief, in vertrouwen en toegankelijk. 

Haar sprong toonde ze al als tweejarige toen ze net buiten de selectie viel voor de finale van het vrijspringen te Mechelen. (Christmas horse-show) Onder de man toonde ze haar allereerste sprong (zie video) op een heel ontspannen en aandachtige manier, maar toch direct met het juiste ruggebruik.

Enfin, wie op zoek is naar een paard met potentieel en bereid is om ervoor te gaan, Aarzel dan niet om contact op te nemen, want Douze van de 2 Acren is er klaar voor. schofthoogte is 1m72 en het is een merrie. En voor zij die de afstamming belangrijk vinden. Ze is een afstammeling uit Vivaldi du Seigneur x Ramiro Z

Op het filmpje zie je de eerste stapjes van Douze onder de man, ondertussen wordt ze verder gewerkt.

https://www.youtube.com/watch?v=sIZl2G42ltAjuli 28th, 2013 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *