Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Top 10 plaats voor Emiko in Merksplas, reeks M

We trokken met Emiko richting Merksplas. En daar hebben we geen spijt van, want een hele leuke cross op een mooie locatie. En wat meer was, ze liet zich van haar beste kant zien.

We reden een dressuurproef die als beste tot nu toe kan gezien worden.  We kregen dan ook een score van 55 strafpunten. Dit bracht ons op een voorlopige 8° plaats in het voorlopig klassement.  De proef maakte mij blij en we trainen verder om in deze trend  verder te kunnen evolueren.

In de jumping kreeg ik een fout op de dubbel.  Ze sprong zeker meer dan goed genoeg, maar de eerste sprongen verliepen wat moeizaam en dit wordt natuurlijk snel afgestraft.

De cross verliep met de vingers in de neus. We konden mooi foutloos blijven, de lijnen waren heel leerzaam en we noteerden de 7° snelste tijd.

Zo behaalden we op deze wisselvallige dag een heel standvastig resultaat. De eerste top tien klassering in het eindklassement is een feit en Emiko heeft mij een goed gevoel en ik hoop dit in de toekomst alleen maar te kunnen bevestigen.

Een mooie foto van de CNC te Merksplas genomen door Ronald Hacken (stal van eyck)

Emiko begint te techniek "brushen" door te hebben :-)

 

Veerle, Fanny, Nico en Davina waren ook van de partij. Na de jumping en dressuur stonden ze allemaal keurig in de top tien, maar jammergenoeg wist enkel Fanny zich staande te houden na de cross en kwamen zo op een finale 11° plaats terecht in het eindklassement. Op naar Brugge.augustus 12th, 2013 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *