Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Hemels week-end in Helvoirt CIC*/**

Outdoor Helvoirt was dit jaar toe aan zijn vijfde editie, maar voor ons was het de eerste keer. En het was meer dan de moeite waard. Zowel met Electra als met Emiko had ik er een goede wedstrijd. Maar los daarvan ook een heel leuk week-end met mijn schatten van kindjes en fanny natuurlijk. Ook Andy en Vanessa kwamen hun paard aanmoedigen en Sybille zorgde voor ons allemaal, kortom: wij hadden echt een hemels week-end 🙂 En omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, een paar video’s, voor elk wat wils, dankzij shauny haar videokunsten.

Emiko liep een sterke cross en dit was de kroon op haar prestatie van het hele week-end. We krijgen in alle onderdelen veel meer discipline en standvastigheid. Over 10 dagen vertrekken we dan ook richting Breda voor haar eerste CIC**

Cross Emiko en Brecht CIC* te Helvoirt

Electra stond na dresuur en jumping op een 24° plaats van de 99 deelnemers. De cross verliep feilloos tot de trakhener, daar kwamen we jammergenoeg ten val. Dit zorgde voor een uistluiting, jammer, want we zagen zo onze top 20 klassering door de vingers glippen.  Ach ja, ik onthou vooral de manier waarop ze terug aan het crossen was, want dat was zoals ik ze ken.  Op de video kan je meegenieten van haar talenten.

Jumping Electra en Brecht CIC* Helvoirt

En voor de rest hadden we ook heel veel plezier. De grote vakantie loopt op zijn einde en dus hebben wij samen met de kindjes er ook een ontspannen week-end van gemaakt.  Plezier in het kwadraat, want ze worden zo snel groot. Een aantal sfeerbeelden.

Vakantie in Helvoirt, enkele sfeerbeelden.

Bedankt aan iedereen die het samen met mij helpt mogelijk maken om te kunnen groeien in de sport en aan de start te komen met goede paarden op dergelijke wedstrijden. Ik waardeer jullie vertrouwen.augustus 27th, 2013 | Gepost door Brecht in Uncategorized

One ResponseLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *