Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Vuurdoop voor Douze van de 2 Acren tijdens de OCC Merendree.

We hadden geluk met het weer en de regen van de voorbije periode had blijkbaar geen effect op de bodem in Merendree.  Gunstige omstandigheden dus om aan de start te komen met groentje Douze van de 2 Acren.

Ze deed het meer dan voortreffelijk. De vele paarden in haar omgeving hadden weinig of geen invloed op haar en ze bleef vrolijk rondhuppelen van de ene nieuwe ervaring in de andere.  Tijdens haar eerste jumpingparkoer liet ze alle balken liggen en nam ze elke sprong van de eerste keer op een meer dan behoorlijke manier.  Van de cross maakte ik een onstpannen wandeling en reed slechts enkele sprongen aan. Bij elke sprong groeide haar vertrouwen en ze kwam dan ook met lange teugel en met de oortjes naar voor terug bij de vrachtwagen.  Het was een meer dan geslaagde ervaring en we werken toe naar de volgende. 

Electra en Frele van het Lindebos liepen er allebei een rondje als training voor Anzegem. Alles verliep vlot.

Bedankt Yani vdb fotografie voor deze mooie foto van Douze.

Douze van de 2 Acren neemt de laatse sprong van haar eerste cross.

 september 23rd, 2013 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *