Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Ready To Go awards 2013: De zoektocht naar de roze pony

Sommigen organiseren een eetfestijn om hun plannen van komend wedstrijdseizoen op de rails te houden, maar ik gooi het over een andere boeg. Ik tracht jullie te verwennen met een mooie avond waar alles mogelijk is, humor, party met juiste muziek en vooral … IEDEREEN IN HET ROZE! 🙂

Ondertussen al voor de derde maal leggen we de laatste loodjes aan de Ready to Go – Awards. Dit jaar beperken we het aantal awards tot slechts twee aantallen (dus deze zijn exclusiever dan ooit), maar gaan we wel met zijn allen op zoek naar de roze pony.  Kom en geniet van wat bedoeld is als pure entertainment. Achteraf gaan alle remmen los tijdens de foute roze party met de juiste muziek.  Bij het onthaal dat van start gaat om 19u30 tracteren we jullie alvast op een aperitief hapje en drankje.

Voor wie nog geen kaartje heeft, reserveer deze dan tijdig  (ten laatste voor 17  november) via 0479/39.62.72 of faweny@telenet.be . Ze zijn prachtig, maar dit moest ook voor een avond van dit niveau 🙂 (bedankt Jeal Cox voor dit ontwerp!)

 oktober 29th, 2013 | Gepost door Brecht in Uncategorized

One ResponseLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *