Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Herfstwandeling eindigt op bowlingbaan.

Begin 2013 werd de activiteitenkalender opgesteld voor het gehele sportieve jaar. Alles was natuurlijk altijd gericht op het beoefenen van onze sport en er kwamen dan ook veelvuldige crosstrainingen, balanslessen en zelfs een volledig trainingsweekend over de revue. Maar als afsluiter van dit jaar stond er een herfstwandeling op het programma. Het was de bedoeling dat we voor deze gelegenheden onze paarden op stal lieten en zelf onze stapschoenen aantrokken, maar het toch wel gure herfstweer bracht ons op een ander idee. We brachten onze namiddag door op een bowlingbaan, keitof en volledig versierd in halloweensfeer. De kinderen vonden het geweldig, wij ook. Alle ingrediënten voor een geslaagde namiddag waren aanwezig en iedereen had zijn moment van glorie. Alléz … toch bijna iedereen 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=fMRvm2peZEU

 

 november 3rd, 2013 | Gepost door Brecht in Uncategorized

One ResponseLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *