Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Voor een ruiter is het elke dag Kerstmis!

Kerstmis, overal licht en warmte, overal liefde en wensen, naastenliefde en vrede, … Jammer dat deze magie tegen het einde van de week nergens meer zal te bespeuren zijn …  Tenzij je  een ruiter of amazone bent, want voor deze mensen is het elke dag Kerstmis! 

Zij trachten elke dag een relatie op te bouwen met hun edele viervoeter.  Vertrouwen, eerlijkheid en motivatie zijn voor een ruiter geen vage begrippen.  Een ruiter is pas goed als hij zijn paard kan doen schitteren. En om dit te bereiken moet hij bereid zijn om zichzelf te perfectioneren en dus serieus in vraag te stellen. Elke handeling die de ruiter doet heeft namelijk een invloed op het paard en de uitkomst hiervan kan pas gewenst zijn als dit op maat van het paard is.  Samengevat kunnen we wel stellen dat ruiters zichzelf elke dag trachten te verbeteren om zo hun paard  de mogelijkheid te geven om in balans te presteren. Ze zijn voortdurend op zoek naar verbetering en ze zijn verplicht om te beginnen bij zichzelf!

Bovenstaande beeldspraak is mijn kerstwens van mij voor jullie allemaal.  Ik wens jullie het dagelijks plezier om jullie rijlaarzen aan te trekken en zo zelf beter te worden. En je zal versteld staan wat voor reactie dit op je omgeving zal teweeg brengen.

Zalig kerstfeest!

Brecht.

alt tekst

Zonder woorden was het beslist ...december 23rd, 2013 | Gepost door Brecht in Uncategorized

One ResponseLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *