Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Foutloze ritten te Basècles

Voorbije week-end ging ik met Starlight, Emiko en Electra vd Bunte Z op oefenjumping te Basècles. Drie paarden, 6 parkoers, verdeeld over de reeksen 95 cm, 105 cm en 115 cm. Ik was best tevreden van hun parkoers. Emiko en Electra bleven foutloos, met Starlight kreeg ik telkens 1 balk. Fanny en Shauny hielpen mij uitstekend bij het op- en afzadelen en zo is dergelijk druk schema haalbaar. Iony filmde alles.  Het was met andere woorden een druk maar aangename familie-uitstap. Wat moet een mens anders doen op een winterse zondag?

Van elk paard een video, bekijk ze door te klikken op onderstaande links.

Emiko 115 cm

Electra in Basècles

Starlight Basèclesjanuari 7th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

2 ResponsesLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *