Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Goede nachtrust is belangrijk …

En daarom waren wij heel blij dat op zaterdag ons nieuw bed werd geleverd. Als je het aanbod van bedden bij meubelen Heim-Polle bekijkt, dan kan je wel met zekerheid zeggen dat zij overtuigd zijn dat niet enkel de rug van het paard belangrijk is.  En als je er dan nog eens vroeg uit moet om nogmaals met de paarden op een dressuurwedstrijd / training te vertrekken, dan is dat eigenlijk geen overbodige luxe.

Ik reed er een paar proeven met Starlight, Emiko en Electra. Ik ben zeer tevreden van de paarden en Electra verdiende zelfs de 3° plaats in de reeks L7. Nico, Anke, Shauny en Veerle kwamen ook opdagen om te trainen aan dit onderdeel.

Maar het absolute hoogtepunt van deze dag was toch wel dat ons dochter Iony voor het eerst deelnam aan een echte dressuurwedstrijd.  Ook voor Ilias Thils was het de allereerste dressuurwedstrijd ever! Bravo aan deze twee zeven-jarige ruiters die zondag echt wel de dag van hun leven hebben gehad.  Wij waren apetrots 🙂

Iony met haar pony Camieljanuari 27th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *