Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Indoorjumping te Basècles

Vorig week-end reden we enkele rondjes jumping met Starlight, Folie en Electra te Basècles.  De zachte winter is echt wel aangenaam om zo op wedstrijd te gaan en bovendien bleven we in de meeste rondes dan ook foutloos. Alsook Nico met Camelot. Hij reed in de 95 cm een mooie foutloze rit en Camelot toont op de foto (desondanks zijn toch al iet wat oudere leeftijd) een mooie techniek op de sprong. Ook voor Davina was het een soort van een mijlpunt, want zij sprong met Frele voor de eerste maal in de reeks 105 cm en dit deed ze meer dan behoorlijk. Ze noteerden 1 balk.  De benjamin van het gezelschap Anke piloteerde haar Chavannah twee maal rond in de 95 cm.  Ook zij lieten de balken in de lepels.

Nico en Camelot voelen zich allebei kiplekker en tonen hoe het moet.

Nico en Camelot voelen zich allebei kiplekker en tonen hoe het moet.

 

 

Video:

Davina en Frele van het Lindebos hun eerste parkoer in de 105 cmfebruari 19th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *