Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Frituur Tom en Els helpen ons vooruit te springen.

Sportieve ambitie’s waarmaken is een leuke bezigheid, maar wel eentje die je niet alleen kan. Wij zijn dan ook heel blij te kunnen melden dat we dit jaar kunnen rekenen op de steun van “Frituur Tom en Els.”

Hun sponsoring is niet alleen een hart onder de riem om altijd met dezelfde motivatie te blijven werken, maar zo krijgen we toch weer al wat meer kans om intensiever met onze sport bezig te zijn.  Voor iedereen uit Lierde en omstreken hoef ik deze kwaliteitsfrituur niet meer voor te stellen, maar zij die de kans nog niet hebben gehad om te genieten van tal van hun huisbereide specialiteiten rep je dan asap naar de Nieuwstraat 42 te Lierde! En zeg nu zelf, hoe kunnen we nu onze belgische vlag meer eer aan doen, dan onze belgische frieten ook in de strijd te gooien, hopelijk brengen ze ons geluk  🙂

zij helpen ons om de focus op de vooruit te houden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 februari 20th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

One ResponseLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *