Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Ook ruitershop de Veroonshoeve sponsort ons komend seizoen.

Wij zijn blij te mogen melden dat dit jaar het logo van de Veroonshoeve ook zal meedragen tot onze sportieve prestaties.  Met hun steun gaat de deur terug wat meer op een kier staan en elke stap vooruit is winst!

Deze ruitersportzaak bestaat dit jaar 10 jaar en is gevestigd te Lembeek, een dorp tussen hallen Tubieze, vlak op de taalgrens. De naam “Veroonshoeve” hebben zij gekozen omdat, volgens de legende, de patroonheilige van Lembeek (Sint Veroon dus) daar als knecht zou hebben gewerkt in de 9° eeuw.

Zij dragen prijs/kwaliteit hoog in het vaandel, en daarom streven zij er steeds naar de beste producten en service te leveren.  Breng ze zeker eens een bezoekje, Bergensesteenweg 749, 1502 Lembeek of www.veroonshoeve.be

 

 februari 24th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

One ResponseLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *