Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Met paarden kan je niet anders dan eerlijk zijn.

Ik ben echt blij om elke dag opnieuw met ze te kunnen werken.  Elk hebben ze hun kwaliteiten en hun moeilijkheden. Geloof me, het paard zonder problemen bestaat niet. Aan ons om ze te doen schitteren in hun zwaktes.  En dit is een constant zoeken naar een goede en optimale training waar we allemaal leren door te vallen en op terug op te staan. Ik kreeg van Emiko in elk geval een leuke bevestiging op het 1.25m parkoer in het Azelhof te Lier. De manier waarop ze nu begint om te gaan met de stress en de gehoorzaamheid tijdens het parkoer stellen mij tevreden.  Zo komt haar sterke kant op het gebied van de sprong mooi aan de oppervlakte.  Mijn uitdaging is om alles nog beter te doen kloppen, zo kan ik ze nog beter voor de sprong brengen en blijven we foutloos.  En hopelijk kunnen we deze richting ook verder zetten in de dressuurring. It’s a never ending story en in mijn enthousiasme zeg ik dan ook graag:”you don’t have to be rich to rule the World, you just have to know what you are looking for.”

video van Emiko te Lier, proef 1,25.

emiko 125 silver cup te lier

Paardrijden is geen show. Ik hoop er in elk geval nog lang mee te kunnen doorgaan, want ik geniet met volle teugen van deze fantastische ervaringen.  En als afsluiter een heel speciaal dankwoordje aan Els Niemegeerts die voor mij haar vrijdag opofferde om te rijden met vrachtwagen en te helpen met wissel paarden. Mercikes!maart 4th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *