Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Zadelmak maken van Kama goed verlopen.

Half februari kwam Kama, een grote 4-jarige merrie, bij ons op stal om zadelmak te maken. Dit blijf ik boeiend vinden en ik doe dit ook heel graag. Het is zo dankbaar om te zien hoe elk paard telkens bereid is om ons te vertrouwen, als je ze daarvoor een reden geeft tenminste. En dit was bij Kama dan ook niet anders.  Dit werkwillig paard liet ons vrij snel toe om de eerste onzekere pasjes in de piste te veranderen in ontspanning.  Het duurde, vanuit deze ontspanning verder werkend, dan ook niet heel lang vooraleer er voldoende vertrouwen was en Kama haar liet bestijgen. Ze is nu klaar om aan het werk te beginnen. Missie geslaagd.

Wij zijn in elk geval heel blij om zowel Kama als haar eigenaars gelukkig naar huis te zien gaan en we wensen hen veel mooie momenten toe.

Shauny en ikzelf vormen ondertussen een ijzersterk team. We zijn volledig op elkaar ingespeeld.

Shauny en ikzelf vormen ondertussen een ijzersterk team. We zijn volledig op elkaar ingespeeld.

 

kama

 

 

 

 

 maart 31st, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

One ResponseLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *