Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

OCC’s te Gavere en Waregem

De voorbije week-ends brachten we door op de oefenwedstrijden te Gavere en Waregem. Deze twee wedstrijden waren een super! Zeker Gavere is een echte aanrader. Een prachtig parkoer met heel mooie hindernissen. De paarden kregen de kans om heel veel te leren.

Over de twee wedstrijden reed ik er met Folie, Starlight, Chavanna en Reality. Ook Anke, Nico en Davina reden er een rondje en dit verliep allemaal heel vlot. De prestaties werden  gefilmd en zoals je kan zien zijn ze allen klaar voor de CNC te Waregem volgende week-end. Ines H. ging met haar Paddy vorig week-end op dressuur en behaalde er terug een podiumplaats, meer bepaald het hoogste schavotje. Proficiat!

Davina en Frele: jumping en cross OCC Waregem

Nico en Camelot jumping en cross Waregem

Starlight tussen de witter hekjes

Folie op één van de mooie sprongen te Gavereapril 15th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *