Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Veerle De Meyer doet niet alleen zadels kloppen …

Wij zijn heel blij om dit jaar de steun te mogen ervaren van Master Saddle Fitter Veerle De Meyer.  Haar sponsoring helpt ons om onze sportieve kalender tot een goed einde te brengen.  Ik ben even dankbaar voor deze steun als het paard dat mag genieten van een passend zadel. En daar kan Veerle De Meyer als Master Saddle Fitting Consultant zeker wat mee. Paardrijden is zo complex dat we beter leren om te focussen op dat wat we wel in de hand hebben en een passend harnachement is zeker 1 van die factoren.  Een open kijk op iets vanzelfsprekend als een zadel is helemaal niet zo vanzelfsprekend, maar als je het mij vraagt, van heel groot belang.  Neem dus zeker eens een kijkje op haar website http://www.passendzadel.be

veerle demeyere

 mei 12th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *