Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Duidelijk familietrekje!

Simon Goorts nam in Tongeren een mooie foto van de actie op het eerste water. En naast het opspattend water viel me ook iets anders in het oog en dit deed me glimlachen. Blijkt dat er bij ons in de familie toch sprake is van een duidelijke vererving. Wie de gelijkenis op de foto kan vinden ziet dat de fakkel blijkbaar altijd wordt doorgegeven en dat de appel nooit ver van de boom valt. Ik vond het te leuk om niet te delen.

(links) Liany vandendriessche (5 j.) (rechts) Brecht Vdd (36j.) De tongdraai en focus :-)

(links) Liany vandendriessche (5 j.) (rechts) Brecht Vdd (36j.) De tongdraai en focus 🙂

 mei 27th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *