Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Afscheid van Electra van de Bunte Z.

Woorden gezocht om dit verlies te melden, gevonden, maar kan het nog steeds niet vatten. Electra was mijn meid, altijd klaar om ertegenaan te gaan, voor meer dan 200%. Een klein beetje haar best doen stond niet in haar woordenboek. Elke dag kon je volop genieten van werklust, optimisme en gedrevenheid. We hadden grootse plannen en je hebt ze voor mij meer dan ingevuld, maar het noodlot zorgde ervoor dat we ze niet konden afwerken. We hebben je 9° verjaardag niet meer mogen vieren.

Hoe moeilijk de beslissing ook was, maar nu moeten wij sterk zijn voor jou. Jij verdient een waardig afscheid en daarom zeggen wij “Rust in vrede, en bedankt voor al die mooie momenten.” Je eigenaars, de gebroeders Heim, hebben je alle kansen gegeven en gunden ons vanaf dag 1 elke mogelijkheid om samen te groeien. Het was een eer te mogen werken met dit fantastisch paard en bedankt om te geloven in ons kunnen! Ook dank aan iedereen die ons steunt in dit afscheid.

Als ik denk aan Electra, dan denk ik spontaan aan de tekst van de wereldbekende hit: “Fame- Babe remember my name.” Ik zal je naam nooit vergeten en meedragen in elk zadel die ik nog ga bestijgen. Je blijft een inspiratie voor mijn droom. Slaapwel.

Een filmpje ter ere van Electra kan je zien door te klikken op onderstaande link.

Ode aan Electra van de Bunte Z: Fame is what she deserves

electra runs into heavensongtekst famemei 28th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

9 ResponsesLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *