Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Mooie bevestiging voor Emiko in de CCI* te Arville.

De wedstrijd begon met aangename temperaturen. De terreinen lagen er keurig bij en we hadden geen file op de baan waardoor we ontspannen toekwamen, eerste goed gevoel was binnen.

Emiko voelde vanaf het begin van de wedstrijd goed aan en dit bleef zo tot op het einde.  Met een score van 57.20 strafpunten waren we na de dressuur best tevreden in ons kamp. We hebben heel hard moeten werken om rust te krijgen, maar deze begint te komen.  We zijn er nog niet, maar het leuke is dat we nu pas kunnen beginnen rijden en groeien. Voor ons een doorbraak.  Tweede goed gevoel voor team Vandendriessche was binnen!

De cross verliep zoals gehoopt.  We bleven foutloos en noteerden slechts 4 seconden tijdsoverschrijding. Emiko bleef alert op elke sprong en ook hier spreken we van een mooie bevestiging. Net wat we nodig hadden en derde goed gevoel was binnen.

Na een keuring waar we topfitte Emiko te zien kregen konden we de focus zetten op de jumping. Geen makkelijke omloop waar veel balken werden genoteerd. Wij reden wel een foutloze rit. Vierde goed gevoel was binnen.

Als kers op de taart eindigden we op een eervolle 21° plaats  van 113 starters in het eindklassement. Goed voor een plaatsje tussen de “geklasseerden.” Vijfde goed gevoel was binnen.

Het hele week-end hadden we, desondanks terug veel modder, veel plezier en veel mooie momenten in een prachtige locatie met goed gezelschap. Goed voor goed gevoel 6.  😉

Bedankt aan Stal van Ecyk voor de mooie foto’s!

Met oortjes naar voor komt ze binnen in de 4 A

Met oortjes naar voor komt ze binnen in de 4 A

 

Go Emiko

Go Emiko

 

 

 

 

 

 

 

 juni 30th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *