Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Waarom naar de Provence gaan …

Als je dit hebt in je achtertuin. De kindjes met grootouders een week op vakantie. Toegegeven, we missen ze, maar ook toegegeven, het is ook wel eens genieten van vlees gebakken op een zelfgemaakte bbq. Gewoon onder ons tweetjes. Het was een mooie week. Leuk om samen te zijn en te werken met de paardjes en met de mensen die houden van … . Enfin, van tijd tot tijd leven we als God in Frankrijk. En vanavond was zo’n moment. Bij deze … . Vrijdag vertrekken we richting Genk om het beste van onszelf te geven op deze mooie nationale wedstrijd. Ik hoop dat elkeen die dit leest ook zo’n mooie momenten kent en ik hoop dat elkeen die dit leest misschien over tien jaar iets heeft van:” De zomer van 2014, dat was nog eens een zomer.” 🙂  Het geluk ligt in kleine dingen, zegt men, maar toch … ooit gaan wij naar Hawaï 🙂

Onze eerste selfie (of hoe schrijf je dat) ooit. En dit wel nog op een kinderloze zomerdag :-)

Onze eerste selfie (of hoe schrijf je dat) ooit. En dit wel nog op een kinderloze zomerdag 🙂

 

Kinderen tevreden vertrokken, maar we gaan blij zijn als ze terug zijn!

Meer moet dat niet zijn.

Meer moet dat niet zijn.

 

 

Ik weet niet helemaal zeker of Dyablo nu blij is of niet nu Liany en Iony er een weekje op uit zijn ...

Ik weet niet helemaal zeker of Dyablo nu blij is of niet nu Liany en Iony er een paar dagen op uit zijn …

 juli 16th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

6 ResponsesLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *