Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Goede prestaties te Nokere en Merksplas.

Eindelijk wat tijd gevonden om een korte update te posten van de voorbije weken.

Merksplas was terug een mooie wedstrijd met super cross en topbodem.  Frele en chavannah deden het super. Met Frele noteerden we een derde plaats en met Chavannah een 8ste plaats. Beiden in de reeks B0. Deze cross heeft haagjes, afsprongen, coffins, …. Ze leren dus best wel wat. Het was meer dan de moeite waard om om 04u15 te vertrekken 🙂

In Nokere reed ik Emiko en Starlight in de reeks M. Voor Starlight was het haar debuut.  Beide paarden liepen een goede wedstrijd. Emiko behaalde een 15° plaats en dit had beter gekund hadden we in de jumping geen twee springfouten genoteerd.  Want in zowel dressuur als cross liet ze zich van haar beste kant zien.  Starlight eindigde op plaats 18.  De waterplas ging fout. Jammer, maar what’s done is done. Op naar Brugge waar ze opnieuw start in de reeks M. Nokere was een prachtige wedstrijd, met een uitdagende maar leerrijke cross. Zalig om daar te rijden en heel trots op mijn paarden.

Niko en Folie reden sterk in Nokere. Hij reed zijn paard naar een 12° plaats in de reeks L. Veerle en Reality kwamen in Merksplas terug aan de start in de reeks B. Ze eindigden op een 24° plaats, maar er zat zeker meer in. Een eerste plaats na dressuur is altijd een opkikker.  En veerle haar glimach na de cross sprak boekdelen over hoe ze over haar prestatie dacht! Leuk dit te mogen ervaren!

Nico heeft mij in Nokere verwend met het nemen van tal van foto’s die ik graag met jullie deel. Bedankt Nicolas Thils voor de moeite.

Emiko van ver ... voor alle duidelijkheid, deze foto werd genomen door fanny :-)

Emiko van ver … voor alle duidelijkheid, deze foto werd genomen door fanny 🙂

_DSC8532 _DSC8538 _DSC8729 _DSC8740 _DSC8743 _DSC8823 _DSC8824 _DSC8827 _DSC8870 _DSC8871 _DSC8986 _DSC8987

 

 augustus 12th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

2 ResponsesLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *