Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Eventing kan je niet alleen … check ons jaaroverzicht.

Het einde van de zomervakantie, het begin van het nieuwe schooljaar en het eventingseizoen meer dan halfweg … Voor ons meer dan genoeg redenen om eventjes terug te kijken op wat we dit  sportief jaar al deden. We vonden het dan ook meer dan een leuk idee om onze sponsors, supporters, eigenaars van de paarden die ik rij en reed en al wie eerder dit jaar bij ons de thuisblijvende paarden eens kwam voederen te trakteren op een hapje en een drankje. De aanwezigen kregen een volledig jaaroverzicht van de door ons tot nu toe geleverde prestaties, maar ook een heuse pas de deux die onze dochters Iony (8 jaar) en Liany (5 jaar) met hun pony’ ten toon spreidden. Fanny en ik waren apetrots 🙂 Het was een top gezellige avond die ons alleen maar zin heeft om verder te doen om vandaag te timmeren aan de weg van morgen. One step at a time! Voor wie interesse moest hebben om ons te helpen in het realiseren van onze sportieve ambities door middel van sponsoring of gewoon graag deel uitmaakt van ons enthousiasme … Dan kan je ons natuurlijk altijd bereiken en dit geheel vrijblijvend. Wij danken alvast de eigenaars van al de paarden die ik rij en gereden heb,  Ruitershop de Veroonshoeve, Heim Pollé, Frituur Tom en Els, Master Saddle Fitting Consultant Veerle De Meyer, KBC, en natuurlijk ook de mobilhome van schoonmama Sybille en Camion van Nicolas Thils en Els Niemegeerts.  Ook bedankt aan Stal van Eyck, Simon Goorts en Jeffrey Fierens voor het nemen van de foto’s, enkele ervan kan je terugvinden met waterwerk van de fotografen in het jaaroverzicht dat ik maakte.  Klik op onderstaande linken om de video’s te bekijken.

Jaaroverzicht 2014 stal vdd tem 31 augustus

pas de deux van Iony met Camiel en Liany met Dyablo.

 

IMG_2818

het jaaroverzicht bekijken onder de druivelaar

je ziet niet veel en toch druipt de gezelligheid ervan af!

je ziet niet veel en toch druipt de gezelligheid ervan af!

sponsorsseptember 2nd, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *