Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

You can do it if you really try!

Dat  is een uitspraak die we de twee voorbije weekends hard hebben gemaakt in Anzegem. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik heel trots ben op de prestaties van twee van mijn leerlingen. Nico en Veerle kwamen beide aan de start. Nico in de reeks B en L, Veerle in de reeks B.  Met Camelot Z behaalde Nico een mooie plaats bij de geklasseerden en met Folie Fleur van Vijvereecke viel hij net buiten de top 10. Ook Veerle wist haar mannetje te staan met haar Reality en finishte op een mooie 14de plaats.  Deze mooie resultaten zijn voor mij een leuke bevestiging en opsteker dat logisch en consequent werk zijn vruchten afwerpt. Deze combinaties hadden het in het verleden niet altijd even makkelijk maar in anzegem straalden ze! Knap werk! Kijk zeker naar de video en bij deze … bedankt Steven en Nico voor de foto’s!

You can do it if you really try!

Ikzelf kwam er aan de start in de internationale reeks met Starlight en in de nationale reeks met Chavannah en Frele. Star liep een mooie wedstrijd en deed het keurig in haar eerste CIC*. Op deze ervaring werken we verder deze winter. Chavannah eindigde 9° in de reeks B0 en man wat is dit een getalenteerd paard. Frele liep meer dan goed in de dressuur en jumping. In de cross zit het gewoon nog niet ok, haar vertrouwen groeit, maar grachten ziet ze echt niet zitten. 

Het seizoen zit erop. Ik reed 30 nationale ritten met verschillende paarden in verschillende reeksen. 15 keer eindigde ik in de top 10 en 3 keer op het podium. Ik wens  al de mensen te bedanken die met mij samenwerkten, al de eigenaars, de mensen die mij hielpen, mijn sponsors en last but not least mijn lieve schat Fanny.

Ons motto voor komend jaar? “you can do it if you really try!” En als je hier graag deel van uitmaakt … onze deuren staan open!

grts,

Brecht.oktober 12th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

One ResponseLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *