Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Eerste les van drie viel in de smaak

De eerste balansles van voorbije week stelde me tevreden. Het werd een diverse groep waar we onze tijd hebben genomen om recht door en zonder storen te springen. Dit kwam ten goeden van vertrouwen van menig ruiter en paard. De paarden leerden uitkijken, de ruiters loslaten. De toon van de volgende lessen is gezet.  Marina haar gebeden voor mooi weer werden alvast verhoord.  We aten ook pompoensoep om Fanny haar verjaardag te vieren en ik was meer dan tevreden van de enthousiaste manier van inzet van de deelnemers. Tot de volgende. De aanpak van volgende les zal zijn in het format van kleine groepjes in kortere sessies.

met zijn allen op de foto.

met zijn allen op de foto.

Marina haar gebeden werden verhoord, geen druppel regen, herfstzonneken en goede paarden ... :-)

Marina haar gebeden werden verhoord, geen druppel regen, herfstzonneken en goede paarden … 🙂

 

 oktober 27th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *