Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Niets vernieuwends, maar zo nuttig!

09/11/2014, geen regen op die dag. En ik ben op het einde van die dag heel tevreden. Het was vandaag terug balansles en we werkten in drie kleine groepen. Voor mij werkte het in elk geval ontspannend en ik had een lichtbruin vermoeden dat dit bij de paarden ook wel het geval was. Ik vond het heel leuk werken vandaag en bedankt aan iedereen voor jullie deelname en inzet! Ik verzamelde alvast een aantal mooie actiebeelden genomen door fotograaf van dienst, Steven van Guiness, waarvoor dank.

de actie van voorbije balansles

Resultaat op het einde van een training, hier zien we Veerle en Reality. Mentaal en fysiek in balans.

Resultaat op het einde van een training, hier zien we Veerle en Reality. Mentaal en fysiek in balans.november 10th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *