Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Just go after that pink sky which you dream …

Als je vroeg opstaat kan je ze echt beleven, die roze tinten! Voorbije zondag waren deze speciaal voor Nico en Iony. Iony haar outfit om op wedstrijd te gaan had er niets mee te maken. Al was het wel duidelijk dat de sint de voorbije dagen wel was gestopt in de Veroonshoeve te Lembeek om er haar oh zo gewilde roze zadeldoek met bijpassende oortjes te gaan ophalen om daarna in haar schoentje te leggen. En blij dat ze was!

’t Azelhof te lier was de place to be. Nico vertrok met Camelot Z en ondertussen toch al een rugzak ervaring. Iony vertrok met Camile 2 Go vooral met heel mooie kleren 🙂

Nico en Camelot zetten twee heel mooie rondes neer.  De eerste ronde reden ze foutloos in beide fases, het tweede parkoer kregen ze 1 balk. Iony was vastberaden en toonde dat ze naast haar bling bling ook wel haar hoofd meehad, want ze wist de ongehoorzaamheid tijdens het parkoer zelfstandig op te lossen.   Goed gedaan!

Ik kan alleen maar zeggen, puur genieten, zo’n zondag door een roze bril 🙂

Nicolas Thils en Camelo Z in ‘ Azelfhof te Lier

Iony en Camile 2Go reeks 70 cm in ’t Azelhof te Lier

zonder woorden.

zonder woorden.december 7th, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

One ResponseLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *