Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Eerste wedstrijd van Diosheen.

Voorbije zaterdag ging Diosheen voor het eerst mee op wedstrijd.  Ze toonde ruimschoots wat ze in haar mars had.  Het beloofd een echte jumper te worden. De rust en het gemak waar ze mee springt geven veel vertrouwen. Het ziet er goed uit voor de toekomst! Iony zadelde ook haar pony, maar moest in de inrijpiste toch eens in het zand bijten.  Ja, leren paardrijden gaat niet zonder de nodige vallen. En geloof me, ik weet het als geen ander. Ik kreeg voorbije week-end ook mijn deel. Ik probeerde een losse ronde te rijden met Diosheen, maar op hindernis 3 zat ik net iets te los en … beet ook in het zand 🙂 Ik had geen betere dag kunnen uitkiezen. Zo was mijn dochter direct overtuigd, leren paardrijden of paarden africhten … daar komt van tijd tot tijd een val bij kijken.  Belangrijkste missie is wel gelukt, we hadden een top dag met de jonge paarden en ze leerden veel. We zijn ervan overtuigd dat de eigenares van Diosheen, na het nodige herstel van haar val (jah, het was wel het weekendje) veel plezier zal beleven aan dit leuke paard.december 21st, 2014 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *